Actualitate

Furtună de reacții după ce „o fantomă” a fost surprinsă în camera unui copil care doarme - FOTO

O imagine stranie, capturată de o cameră de supraveghere din camera unui copil care doarme, a stârnit o furtună de reacții. Imaginea pare să surprindă „o fantomă” lângă copil, la o lună după ce acesta și-a pierdut bunicul.

Imagine ciudată surprinsă într-o cameră în care doarme un copil. Foto: Jon Kipke / Facebook Imagine ciudată surprinsă într-o cameră în care doarme un copil. Foto: Jon Kipke / Facebook

 

 


Un bărbat a împărtășit o imagine înfricoșătoare surprinsă de una dintre camerele de securitate interne ale casei sale, care pare să arate o figură fantomatică stând deasupra fiului său în timp ce acesta doarme.

 


Imaginea a fost împărtășită recent în grupul Ghosts Caught On Camera de pe Facebook de către Jon Kipke din Michigan, SUA. Data și ora sugerează că a fost capturată în august 2022. 

Jon a scris: „Nu sunt sigur ce este asta, dar una dintre camerele mele din interior a filmat asta. Din păcate, sistemul interior nu intră în modalitate video, ci capturează doar instantanee de mișcare și sunet. Din câte știu eu, nu am fost niciodată contactat din partea cealaltă și nici nu mi s-a întâmplat ceva ciudat în casă. Dar eu locuiesc într-o casă veche de 100 de ani. De asemenea, acesta este fiul meu cel mic care doarme pe podea. M-am gândit că este interesant", conform The Mirror


Fantoma bunicului veghează somnul copilului? Apariție ciudată surprinsă de camera

Explicând mai mult în secțiunea de comentarii, Jon a spus că are cinci camere de luat vederi în interiorul casei, dar doar una dintre ele pare să fi surprins ceva în acea noapte. A făcut doar o singură fotografie. 

De asemenea, el a spus că bunicul băiatului a murit în iulie 2022 - cu o lună înainte de data și ora de pe imagine. 


CITEȘTE ȘI:
Ploaie cu pești. Imagini incredibile cu pești căzând din cer îi uimesc pe localnici VIDEO

Oamenii au răspuns la postare cu presupuneri cu privire la ce ar putea fi această cifră. O persoană a scris: „Seamănă cu un domn. Se poate vedea conturul corpului său, capul, umerii, brațele. De asemenea, poartă o pălărie". Altul a spus: „Se pare că se uită la fiul tău."

Misterul fantomei și furtună de reacții

O a treia persoană a spus: „Seamănă cu o femeie mai în vârstă, cu părul scurt și negru, purtând o haină de casă? Pare că se uită în jos la copil".


În timp ce o a patra persoană a spus: „Uau! Nu văd un bărbat ca ceilalți oameni. Văd o femeie cu părul negru și o rochie în stilul anilor '40 sau '50. Poartă un șorț. Dar, da, se uită la fiul dumneavoastră. Fața ei este prea neclară pentru a desluși vreun detaliu, dar se pare că are părul oarecum scurt și creț".

Alții, însă, nu au fost convinși că se întâmpla ceva paranormal. Un comentariu spune: „Mie mi se pare că e ceață". În timp ce un al doilea a spus: „Ceață de mișcare".

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cel mai ciudat fruct, cu 15 beneficii: previne cancerul, boala Alzheimer și ne protejează de tuberculoză

abonare newsletter