Actualitate

O dansatoare a murit după un joc erotic: „Mereu în inimile noastre"

O tânără dansatoare talentată și-a pierdut viața într-un mod cumplit, în urma unui joc erotic care a scăpat de sub control. Avertismentul specialiștilor pentru a preveni astfel de drame.

Dramă cumplită după un joc sexual extrem. Talentata dansatoare și-a pierdut viața. Foto: Georgia Brooke / Facebook Dramă cumplită după un joc sexual extrem. Talentata dansatoare și-a pierdut viața. Foto: Georgia Brooke / Facebook

 

 


O anchetă judiciară a scos la iveală detaliile cutremurătoare ale morții unei tinere de 26 de ani, Georgia Brooke, o dansatoare talentată. Se pare că a căzut victima unui joc erotic extrem, care îi provoca plăcere,  cunoscut sub numele de „sufocare sexuală".

 


Este posibil ca iubitul ei, Luke Cannon, în vârstă de 31 de ani, să fi aplicat o presiune excesivă asupra gâtului tinerei în timpul actului sexual, ducând la strangularea ei.

Cannon, în vârstă de 31 de ani, și-a dus prietena la spital în noaptea incidentului, dar a fugit pe o ușă de incendiu înainte ca poliția să poată vorbi cu el.


Tragedia jocului erotic extrem: O tânără dansatoare și-a pierdut viața 

Cannon a fost găsit mort a doua zi, înainte ca poliția să poată discuta cu el despre incident.

În cadrul anchetei, un medic legist a avertizat asupra pericolelor practicii sufocării sexuale, denumind-o „nechibzuită" și prea des fatală, potrivit BBC.


CITEȘTE ȘI:
O influenceriță moare la 31 de ani după zeci de zile de comă. Unde a dat greș - VIDEO

Mama Georgiei, Samantha Beaumont, a depus mărturie despre cum viața fiicei sale pline de promisiuni a fost curmată brusc.

Avertisment pentru practicile sexuale periculoase după moartea unei dansatoare talentate

„Georgia avea toată viața înainte. Pasiunea ei pentru dans a fost viața și adevărata ei dragoste", a spus ea cu durere. 


Deși ancheta a ajuns la concluzia că tânărul nu a intenționat să o ucidă, tragedia a stârnit un apel către publicul larg să evite practicile sexuale periculoase care pot duce la pierderi de vieți omenești nevinovate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Miracol medical cu sfârșit tragic. Bărbatul care a primit primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter