Actualitate

Calisthenics România, în finala „Românii au talent”. Echipa, din care face parte şi o clujeancă, vine la Moving Floreşti!

Calisthenics România a reușit imposibilul în semifinala sezonului 14 „Românii au Talent”, atunci când s-a calificat în finală. Echipa, din care face partea şi o clujeancă, va fi prezentă astăzi, 19 mai, la Moving Floreşti.

Calisthenics România a făcut spectacol şi a ajuns în finala de la „Românii au talent”/Foto: captură video – Românii au talent - Youtube Calisthenics România a făcut spectacol şi a ajuns în finala de la „Românii au talent”/Foto: captură video – Românii au talent - Youtube

 

 


În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au Talent”, grupul Calisthenics România a oferit un spectacol de neuitat

 


Echipa, compusă din patru băieți și o fată, a reuşit să ajungă în finala emisiunii, după ce tinerii au impresionat telespectatorii prin performanța lor captivantă și povestea lor inspirațională. Astăzi, 19 mai, Calisthenics România va fi prezentă la Moving Floreşti. 

Finala emisiunii „Românii au Talent” va avea loc pe 31 mai. 


Echipa Calisthenics România, la Moving Floreşti

Duminică, 19 mai, echipa Calisthenics România va fi prezentă în cadrul evenimentului Moving Florești, în Parcul Poligon, începând cu ora 12:00, pentru a face câteva demonstrații, pentru a inspira tinerii să înceapă să facă o formă de mișcare pentru a fi sănătoși. 

La nivelul judeţului Cluj există asociația sportivă "wings of calisthenics", care adună tinerii în fiecare sâmbătă în parcurile clujene pentru a-i motiva să facă mișcare.


Echipa Calisthenics România 

Echipa Calisthenics România este formată din patru băieţi şi o fată. 

Alisia Dania Perșa este elevă în clasa a 12-a, la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca și este campioană mondială și europeană Street Workout și Calisthenics Freestyle.


Ghinda Alexandru este student din Sibiu şi este campion național Street Workout și Calisthenics Freestyle.

Adi Lupu este masterand la Facultatea de Inginerie în Bacau şi dublu vice-campion național Street Workout și Calisthenics Freestyle.

Lilă Alexandru este student la actorie în Iași și pasionat de Street Workout și Calisthenics Freestyle.

Șandru Cristian din Sibiu este tânărul care a reușit să-și depășească problemele de sănătate practicând acest sport.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Matematica și muzica merg „mână în mână” pentru Florin Ciotlăuș, IT-istul clujean care a impresionat juriul de la „Românii au talent”

Elev din Cluj-Napoca, câștigătorul emisiunii „Românii au talent”. Băiatul a câștigat și premiul de originalitate. VIDEO

abonare newsletter