Actualitate

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, cu ocazia Zilei Copilului: „Copiii sunt comoara noastră cea mai de preț”

Ziua de 1 iunie este sărbătoarea copiilor.

Ziua de 1 iunie este sărbătoarea copiilor/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Ziua de 1 iunie este sărbătoarea copiilor/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Astăzi sărbătorim Ziua Copilului, o zi specială dedicată micuților care aduc atât de multă lumină și bucurie în viața noastră. 

 


Copiii sunt comoara noastră cea mai de preț, viitorul nostru și cea mai pură formă de inocență și iubire. Ei reprezintă fundamentul unei societăți prospere și echilibrate, fiind cei care vor construi lumea de mâine, ducând mai departe valorile noastre și aducând schimbări pozitive în societate.

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a transmis un mesaj cu ocazia acestei zile.


„Astăzi sărbătorim Ziua Copilului, o zi dedicată micuților care aduc atât de multă lumină și bucurie în viața noastră. Copiii sunt comoara noastră cea mai de preț, viitorul nostru și cea mai pură formă de inocență și iubire.
Copiii sunt fundamentul unei societăți prospere și echilibrate. Ei sunt cei care vor construi lumea de mâine, cei care vor duce mai departe valorile noastre și vor aduce schimbări pozitive în societate. De aceea, grija și susținerea față de copii sunt responsabilitatea noastră comună, a tuturor adulților.
Fiecare zâmbet, fiecare îmbrățișare și fiecare gest de iubire pe care îl oferim unui copil contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru noi toți.
Astăzi, cu ocazia Zilei Copilului, să ne reamintim de importanța copiilor în viața oricărei societăți și să ne angajăm să le oferim tot sprijinul și dragostea de care au nevoie pentru a crește fericiți și împliniți. Să sărbătorim astăzi fiecare copil, fiecare zâmbet și fiecare vis cu o imensă iubire și recunoștință pentru darul lor neprețuit în viața noastră! La mulți ani tuturor copiilor!”, a transmis Bogdan Pivariu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce puteți face sâmbătă la „1 Iunie – Hai-Hui printre povești” 2024, în Parcul Armătura și Parcul Feroviarilor

1 Iunie - Ziua Internațională a Copilului. Astăzi este sărbătoarea celor mici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter