Actualitate

25 de ani de parteneriat între Cluj-Napoca și Suwon (Coreea de Sud). Emil Boc: „Colaborarea a însemnat schimburi de experiență, evenimente din sectorul cultural și evenimente educative”

Anul acesta s-au împlinit 25 de ani de prietenie între Cluj-Napoca și orașul sud-coreean Suwon.

Anul acesta s-au împlinit 25 de ani de prietenie între Cluj-Napoca și orașul sud-coreean Suwon/ Foto: Emil Boc - Facebook Anul acesta s-au împlinit 25 de ani de prietenie între Cluj-Napoca și orașul sud-coreean Suwon/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Cu ocazia aniversării a 25 de ani de relații de înfrățire cu orașul sud-coreean Suwon, o delegație condusă de Ambasadorul Republicii Coreea în România a ajuns la Primăria Cluj-Napoca.

 


Potrivit primarului Emil Boc, colaborarea dintre cele două orașe a însemnat de-a lungul timpului schimburi de experiență, evenimente din sectorul cultural și evenimente educative.

„Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de înfrățire între Cluj-Napoca și orașul Suwon din Coreea de Sud, am primit vizita unei delegații condusă de E.S, Ambasadorul Republicii Coreea în România, dl Rim Kap-Soo.
Am împărtășit cu această ocazie amintiri din acești 25 de ani de colaborare între municipiile noastre. Delegațiile coreene dau mereu culoare la Zilele Clujului, oferind publicului momente inedite din cultura gastronomică a orașului înfrățit. Totodată, colaborarea dintre cele două orașe a însemnat de-a lungul timpului schimburi de experiență, evenimente din sectorul cultural și evenimente educative.


Le mulțumesc pe această cale oaspeților noștri coreeni pentru deschiderea și prietenia cu care se implică în această relație de înfrățire!”, a transmis primarul Emil Boc.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două decenii de parteneriat între Cluj-Napoca și Suwon. Boc și Tarcea, cu lopata de bibimbap!

Coreea de Sud va începe emiterea actelor de identitate care pot fi utilizate de pe telefon

Ultimele Stiri
abonare newsletter