Actualitate

Bărbat arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Prins în flagrant pe o stradă din Cluj-Napoca.

Un bărbat a fost prins în flagrant pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca în timp ce intenționa să comercializeze droguri.

Arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost prins în flagrant, pe o stradă din Cluj-Napoca/Foto: IPJ Cluj Arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost prins în flagrant, pe o stradă din Cluj-Napoca/Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii clujeni, împreună cu procurorii DIICOT Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

„În seara de 1 iunie 2024, acesta a fost prins în flagrant delict în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi deținut asupra sa, în scopul comercializării, diferite cantități de canabis, rezină de canabis și mai multe timbre LSD”, informează, luni, IPJ Cluj. 


Captură DIICOT/Sursa: IPJ Cluj 

Ulterior, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 74 de grame de canabis, 51 de grame de rezină de canabis, 19 grame de canabis în amestec cu tutun, un gram de amfetamină și 5,5 grame de substanță care conține ketamină, un grinder, precum și alte mijloace de probă.

Sursa: IPJ Cluj

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în perioada decembrie 2023 - iunie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat în mod repetat diferite cantități de canabis, cu 50 de lei pentru un gram.


Duminică, în urma depistării în flagrant delict, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficant de droguri, prins în flagrant în Cluj-Napoca. Vindea sute de grame de substanțe interzise. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter