Actualitate

Ea este cea mai tânără mamă din istoria omenirii. Lina a născut un băiețel la vârsta de 5 ani. Ce s-a întâmplat cu fiul său?

Caz rar în istoria omenirii! O femeie din Peru, care are în prezent 90 de ani, este considerată cea mai tânără mamă de pe glob. Pe când avea vârsta de 5 ani și 7 luni, Lina a născut un băiețel. Ce s-a întâmplat cu fiul ei, de fapt?

Ea este cea mai tânără mamă din istoria omenirii Ea este cea mai tânără mamă din istoria omenirii

 

 


De-a lungul timpului au existat cazuri care au șocat o lume întreagă! Un caz aparte este și cel al Linei Medina, supranumită cea mai tânără mamă din istoria omenirii. Femeia a venit pe lume la data de 27 septembrie 1933, într-o regiune săracă din Munţii Anzi, Huancavelica, Peru.

 


Pe când avea doar 5 ani, Linei a început să-i crească brusc abdomenul, iar părinţii săi credeau că este vorba despre o forță malefică care se abătuse asupra ei. Atunci, Lina a fost supusă unor ritualuri religioase, dar fără rost.

Se plângea de dureri de burtă, dar era însărcinată în 7 luni


Ulterior, Lina Medina a fost dusă în cel mai apropiat oraș, Pisco, pentru că se plângea de dureri de stomac. După un examen medical, doctorii au constatat că fetița de 5 ani era însărcinată în 7 luni, cu toate că inițial s-a crezut că are o tumoră în abdomen.

Ulterior, specialiștii au stabilit că Lina suferea de pubertate precoce, o afecţiune genetică extrem de rară în lume, prezentă la 1 din 10.000 de copii, cele mai multe fiind de sex feminin. Acesta fiind și motivul durerilor mari de burtă.


Vezi AICI ce s-a întâmplat cu ea și fiul ei.

CITEȘTE ȘI:

Veșnic tânără! Are 74 de ani, dar arată fabulos. Secretele creatoarei de modă Vera Wang: ce consumă în fiecare zi FOTO

Secretul longevității dezvăluit de medicul unei femei care a trăit 114 ani. Nu costă absolut nimic!

Ultimele Stiri
abonare newsletter