Actualitate

O femeie a suferit un atac de panică din cauza unui incendiu la un imobil din Câmpia Turzii. Exista riscul ca focul să se extindă.

O femeie a suferit un atac de panică din cauza unui incendiu la un imobil din Câmpia Turzii şi a avut nevoie de asistenţă din partea echipajului SMURD. Exista riscul ca focul să se extindă.

Incendiu la un imobil din Câmpia Turzii | Foto: ISU Cluj Incendiu la un imobil din Câmpia Turzii | Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit, joi dimineaţa, la un incendiu care a afectat un imobil în municipiul Câmpia Turzii. 

 


„Mai exact, flăcările s-au manifestat la o mansardă, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. De asemenea, exista riscul ca focul să se extindă la o casă și la un magazin. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie stins în limitele găsite. Totodată, la misiune am fost ajutați de către SVSU Câmpia Turzii. Pe parcursul intervenției, o femeie care a suferit un atac de panică a fost asistată de către paramedicii SMURD, fără a fi necesar transportul la spital. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o biserică din Cluj-Napoca! Oamenii au reușit să stingă flăcările până la sosirea pompierilor.

Incendiu violent pe strada Herculane. Două garaje au fost cuprinse de flăcări.

abonare newsletter