Actualitate

„Mama nu se trezește”. O fetiță de 5 ani se îmbracă în prințesă, merge la școală și își salvează mama

Povestea emoționantă cu final fericit vine din Țara Galilor, unde curajul fetiței le-a permis salvatorilor să intervină și să o salveze pe mama ei din șocul septic. „Mama este pe podea și nu pot să o trezesc", le-a spus fetița profesorilor.

O fetiță de 5 ani a salvat viața mamei sale. Foto: Leisha Davies / Facebook O fetiță de 5 ani a salvat viața mamei sale. Foto: Leisha Davies / Facebook

 

 


După primele clipe de incertitudine în fața scenei cu mama sa care zăcea pe podeaua casei și nu reacționa, o fetiță curajoasă de 5 ani a îmbrăcat singurul lucru pe care l-a găsit la îndemână, o rochiță de prințesă, și a mers la școală unde a cerut ajutorul profesorilor. Inventivitatea fetiței le-a permis salvatorilor să intervină în casa ei din Pontllanfraith, salvând-o pe mama ei de la moarte.

 


Potrivit presei locale, fetița se juca în rochia ei de prințesă cu o seară înainte de incident, când mama ei și-a pierdut cunoștința. A doua zi dimineață, însă, văzând că mama ei tot nu se trezește, și-a pus rochița la loc, a deschis ușa de la intrare și a mers singură la școală.

Fetița de 5 ani îmbrăcată în prințesă care și-a salvat mama de la moarte 

Fetița s-a adresat imediat profesorilor ei și le-a explicat că mama ei, Leisha, în vârstă de 35 de ani, nu se mai trezea. 


„Mami este pe podea și nu o pot trezi”, le-ar fi spus fetița profesorilor, după cum relatează Wales Online

Profesorii și-au dat seama imediat de situație, doi dintre ei au mers acasă și au găsit-o pe Leisha pe podea, apoi au chemat medicii. În cele din urmă, femeia a fost transportată la spital, unde a rămas în comă indusă timp de trei săptămâni.


CITEȘTE ȘI:
Tânăr de 17 ani, salvat cu elicopterul după un accident în Masivul Retezat

„Mi-a salvat viața", spune acum femeia, explicând că soțul ei, Ryan, era într-o călătorie de afaceri în acea noapte și doar ea și copilul erau acasă. 

Curajul unei fetițe de 5 ani în rochița de prințesă a ajutat-o să cheme ajutorul pentru mama sa

„Sunt incredibil de mândră de ea", a spus femeia, care acum și-a revenit.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Au fost găsite cadavrele celor două fete luate de ape în Italia. Salvatorii îl caută pe băiat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter