Externe

Au fost găsite cadavrele celor două fete luate de ape în Italia. Salvatorii îl caută pe băiat.

Cele două fete luate de ape în Italia au fost găsite moarte. Băiatul este căutat în continuare de salvatori.

Tineri români dispăruți/ Foto: Rai News Tineri români dispăruți/ Foto: Rai News

 

 


Cele două tinere luate de ape în Italia au fost găsite moarte.

 


Autoritățile italiene au deschis un dosar penalm prin care vor să afle dacă au fost comise erori în cadrul operațiunii eșuate de salvare de vineri, dar și cine poartă responsabilitatea.

Cadavrele a doi dintre cei trei tineri dispăruți vineri după ce au fost luați de viitură au fost găsite în apele râului Natisone. Trupurile lor au fost găsite duminică dimineața în timpul amplelor misiuni de căutare care continuau deja de 48 de ore, scrie presa din Italia. 


Tinerii au fost identificați de către pompierii și echipele de protecție civilă care îi căutau. Corpurile neînsuflețite recuperate sunt ale celor două fete, Patrizia și Bianca. Salvatorii încă îl caută pe Cristian.

Cei trei tineri au ajuns pe jos pe o insulă de pietriş din mijlocul râului, iar apa a crescut rapid şi au rămas blocaţi. O înregistrare video îi arată cum se îmbrăţişează pentru a evita să fie luaţi de vâltoare. 


Pompierii au încercat să îi salveze aruncându-le o frânghie de sus, pe care tinerii nu au reuşit să o prindă. Apoi au dispărut în apă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cine sunt tinerii români filmați ținându-se în brațe, înainte de a fi luați de ape, în Italia

Trei tineri români, îmbrățișați în fața furiei naturii din Italia, după ce mașina lor a fost luată de ape

Ultimele Stiri
abonare newsletter