Actualitate

Momente de groază la 10.000 de metri pentru pasagerii unui avion lovit de grindină - VIDEO

Un zbor al companiei Austrian Airlines de la Palma de Mallorca la Viena a avut parte de clipe de coșmar, după ce aeronava a fost grav avariată de o violentă furtună de grindină.

Un avion al Austrian Airlines a fost grav avariat de o violentă furtună de grindină. Foto: AviationSource/ X Un avion al Austrian Airlines a fost grav avariat de o violentă furtună de grindină. Foto: AviationSource/ X

 

 


Potrivit martorilor, zborul OS434 al Austrian Airlines se afla la circa 20 de minute distanță de aterizarea pe aeroportul din Viena, când aeronava a intrat brusc într-un nor de grindină și ploaie puternică, la o altitudine de aproximativ 10.000 de metri.

 


Grindina a lovit cu putere botul avionului, disturgând complet partea frontal. Imaginile surprinse arată botul aeronavei complet sfârtecat de grindină.

Avion lovit de grindină la 10.000 m altitudine, aterizare de urgență la Viena 

În aceste condiții extreme, echipajul a activat procedurile de urgență și a cerut aterizare imediată pe aeroportul din Viena. 


CITEȘTE ȘI:
Tragedie pe aeroportul Schiphol. O persoană a murit după ce a fost „aspirată” de motorul unui avion – VIDEO

Cu vizibilitatea grav afectată, piloții au reușit totuși să aducă la sol în siguranță aeronava de tip Airbus A320, după un zbor de aproape două ore.

Clipe de groază pentru pasagerii zborului Palma-Viena: Grindina a spart botul avionului

„A fost o aterizare dură, dar am ajuns cu bine la Viena", a relatat pentru ABC News unul dintre pasageri printr-un mesaj. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului aviatic de pe zborul Palma-Viena.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avion de pasageri smuls de la poarta de îmbarcare de vânt - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter