Actualitate

Vreme instabilă. Maxime de 34 de grade, cu ploi și vijelii. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturi oscilante și vreme instabilă, cu ploi și vijelii în unele regiuni ale țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 13 iunie|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru joi, 13 iunie|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Joi, 13 iunie, vremea va fi instabilă cu șanse mari de precipitații, vijelii și posibile căderi de grindină. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, unde maximele zilei vor indica 34 de grade Celsius la umbră. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 şi 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 şi 22 de grade. 

În schimb, în zona Transilvaniei, vremea devine mai răcoroasă, iar temperatura maximă va ajunge la 23-24 de grade Celsius, cu șanse crescute de averse însoțite de tunete și fulgere și se pot acumula peste 50 de litri de apă pe metru pătrat.


În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Pe parcursul zilei va ploua în averse, iar ploile vor fi însoțite de descărcări electrice.

În zilele următoare vremea se va îmubătăți treptat, astfel că sâmbătă și duminică soarele va încălzi mai puternic, șansele de precipitații vor fi tot mai reduse, iar maximele vor atinge 25-26 de grade. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo, 12 iunie. Cum va fi vremea, miercuri, în Cluj-Napoca?

Ultimele Stiri
abonare newsletter