Actualitate

Șase studenți au băut 27 de beri la micul dejun, dar au „uitat” de nota de plată. Reacția patronului

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut recent într-un bar. Șase tineri studenți Erasmus au avut un mic dejun de pomină, cu cafele, cornuri și nu mai puțin de 27 de beri consumate încă de dimineață.

Patron înțelegător după ce șase studenți au băut 27 de beri la micul dejun și au plecat fără să achite nota. Foto: pexels.com Patron înțelegător după ce șase studenți au băut 27 de beri la micul dejun și au plecat fără să achite nota. Foto: pexels.com

 

 


Doar că, la finalul mesei întinse, cei șase băieți au „uitat" să achite nota de plată în valoare de 95 de euro.

 


Șase studenți Erasmus au consumat 27 de beri la micul dejun, dar au „uitat" să plătească nota de 95 de euro

Potrivit proprietarului localului din Bari, Italia, citat de Il Messaggerototul a început în jurul orei 8, când grupul de studenți s-a instalat la mese. 

„Au stat cinci ore, au plecat unul câte unul. Am adus nota de plată la masă, dar au rămas doar câțiva, au spus că vor plăti, dar au dispărut", a povestit acesta.


Deși ar fi putut depune plângere, patronul a decis să nu reclame incidentul.

CITEȘTE ȘI:
Înșelătorii la bere și vin: Pub-urile servesc cantități mai mici decât cele plătite

O săptămână mai târziu, patronal a primit o scrisoare de scuze din partea celor șase studenți plecați între timp la Roma.


Reacția patronului după ce șase tineri au petrecut cinci ore la bar, au băut 27 de beri și au „uitat" să plătească 

„Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu am fost conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni", au scris aceștia.

Recunoscându-și vina, tinerii i-au cerut patronului datele de cont bancar pentru a putea transfera imediat suma datorată. „Ne cerem scuze din nou", au adăugat ei.


Un gest care l-a impresionat pe Giuseppe și pe care l-a acceptat cu brațele deschise, iertându-i pe „uituci" și chiar invitându-i să revină la el. „Au făcut o greșeală, dar mă bucur că și-au dat seama și că s-a rezolvat în acest fel", a conchis acesta.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pericol public! Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj. Mai mulți conducători auto au rămas pietoni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter