Actualitate

Vreme caldă și însorită, cu maxime de 32 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturile cresc ușor de la o zi la alta, astfel că finalul săptămânii vine cu vreme însorită, dar și cu șanse de ploi locale. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru duminică, 16 iunie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru duminică, 16 iunie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Duminică, 16 iunie, vremea se menține frumoasă, cu un cer senin și temperaturi în creștere. Însă, în partea a doua a zilei și seara sunt prognozate ploi temporare în zona Maramureșului și Transilvaniei. 

În general, în țară, vremea va fi frumoasă și se va încălzi fața de valorile înregistrate în ziua anterioară. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 - 32 de grade Celsius, iar cele minime între 8 - 21 de grade Celsius. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor.


În zona Transilvaniei, maxima zilei va atinge 28 de grade Celisus, dar vremea însorită va fi marcată de instabilitate atmosferică în a doua parte a zilei, astfel că sunt așteptate averse însoțite și de descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină, iar vântul va avea unele porniri în timpul ploilor, cantitãtile de apã pot să depãșească izolat 15...20 l/mp.

În Cluj, vremea se menține caldă și însorită, cu un cer preponderent senin. Vântul va sufla slab și moderat, iar în partea a doua a zilei sunt prognozate precipitații locale. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 26 de grade Celsius, iar cele minime de 14 grade Celsius. 


Primele zile ale săptămânii viitoare vin cu temperaturi în continuă creștere la Cluj, astfel că maxima zilei se va situa între 27 și 31 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme frumoasă și maxime de 31 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter