Actualitate

Vreme caldă și temperaturi ridicate la Cluj-Napoca, în această săptămână. Maximele depășesc 30 de grade Celsius.

Meteorologii anunță că vremea va fi caldă săptămâna aceasta la Cluj-Napoca. Temperaturile trec de 30 de grade Celsius.

Vreme caldă la Cluj-Napoca, în această săptămână | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Vreme caldă la Cluj-Napoca, în această săptămână | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Meteorologii anunță că săptămâna aceasta temperaturile vor trece de 30 de grade Celsius în mai multe zone din țară, inclusiv în județul Cluj. 

 


„În Transilvania, vremea se va încălzi, iar disconfort termic se va accentua treptat, până spre sfârşitul primei săptămâni. Media temperaturilor maxime va urca, de la 28 de grade în prima zi, până în jurul a 34 de grade în ultimele trei, iar a minimelor, de la 13 grade, la 15 - 17 grade. În 23 şi 24 iunie, temperaturile vor scădea, cu 3 - 4 grade (minimele) şi cu 6 - 7 grade (maximele). Ulterior, media minimelor termice va fi aproximativ constantă, dar cea a maximelor va avea un uşor trend de creştere. Probabilitatea pentru perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică, va fi mai ridicată în intervalul 23 - 28 iunie”, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo în Cluj-Napoca pe toată săptămâna

Clujenii vor avea parte săptămâna aceasta de vreme caldă, cu temperaturi care depășesc 30 de grade Celsius, potrivit prognozei AccuWeather.


Prognoza meteo
Luni, 17 mai, temperatura maximă este de 27 de grade Celsius. Pe timpul serii vor fi așteptate minime de 14 grade Celsius.
Marți, 18 mai, cerul va fi însorit spre parțial noros. Maximele se vor situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 15 grade Celsius. 
Miercuri, 19 mai, soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei. Pe timpul zilei vor fi așteptate 33 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 16 grade Celsius. 
Joi, 20 mai, cerul va fi predominant însorit. Maximele se vor situa în jurul valorii de 32 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 17 grade Celsius. 
Vineri, 21 mai, cerul va fi cu nori și soare. Pe timpul zilei vor fi așteptate temperaturi de 32 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 18 grade Celsius. 
Sâmbătă, 22 mai, cerul va fi predominant noros. Temperatura maximă de pe timpul zilei va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.
Duminică, 23 mai, în unele zone vor fi așteptate furtuni. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius. Pe timpul serii vor fi așteptate minime de 17 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo, 17 iunie. Cum va fi vremea, luni, în Cluj-Napoca?

O lună până la Electric Castle. Vezi în ce zi cântă artistul preferat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter