Actualitate

Tragedie pe Soporului. 3 clujeni, găsiți morți în curtea casei. S-au electrocutat.

Membrii unei familii au fost găsiți morți, marți seară, pe strada Soporului din Cluj-Napoca.

Membrii unei familii au fost găsiți morți, marți seară, pe strada Soporului din Cluj-Napoca| Foto: pixabay.com Membrii unei familii au fost găsiți morți, marți seară, pe strada Soporului din Cluj-Napoca| Foto: pixabay.com

 

 


Membrii unei familii au fost găsiți morți, marți seară, pe strada Soporului din Cluj-Napoca. 

 


Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Din primele informații, familia s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice.

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată că o familie nu mai răspunde la apeluri.
Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului. În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu 4 morți pe DN1, în Bihor. O mașină s-a lovit violent de un TIR. FOTO

Zece morți în urma unei coliziuni dintre două elicoptere militare

Ultimele Stiri
abonare newsletter