Ştiri din Transilvania

Accident cu 4 morți pe DN1, în Bihor. O mașină s-a lovit violent de un TIR. FOTO

Patru persoane, trei bărbaţi şi un adolescent, au murit în urma unui accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, judeţul Bihor.

Accident mortal pe DN1/ Foto: ISU Bihor Accident mortal pe DN1/ Foto: ISU Bihor

 

 


Patru persoane, trei bărbaţi şi un adolescent, au decedat în urma unui accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, judeţul Bihor.

 


„În dimineaţa zilei de marţi, 28 mai, pompierii militari bihoreni au intervenit pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, la un grav accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, soldat cu patru persoane decedate, din care trei bărbaţi şi un adolescent. Sesizarea privind tragicul eveniment a fost primită prin Sistemul Unic de Urgenţă 112, în jurul orei 06,30, apelantul precizând faptul că şoferul autoturismului şi cei trei pasageri erau inconştienţi şi încarceraţi”, a informat ISU Bihor.

La faţa locului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a mobilizat de urgenţă cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD tip B2, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.


Ajunse la locul intervenţiei, echipajele de descarcerare au acţionat pentru evacuarea celor patru victime rămase captive în autoturism, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

„Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, niciunul dintre cei patru ocupanţi ai autoturismului nu a mai putut fi salvat, medicii declarând decesul acestora”, a precizat ISU.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între localitățile Lita și Ciurila. Un tânăr de 20 de ani a fost transportat la spital.

Pericol public! Un şofer care a provocat un accident rutier în comuna Geaca avea alcoolemie de peste 1 la mie. A fost reţinut de poliţişti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter