Actualitate

Accident între două mașini și un TIR, în Gilău. 2 minori și 2 adulți, transportați la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, duminică, în Gilău. În accident au fost implicate două mașini și un TIR.

Accident grav în Gilău| Foto: ISU Cluj Accident grav în Gilău| Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident cu două mașini și un TIR a avut loc duminică, în centrul comunei Gilău. Doi minori necesită îngrijiri medicale.


Potrivit ISU Cluj, a fost solicitat elicopterul SMURD.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Gilău. Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Nu au existat persoane încarcerate, însă necesită îngrijiri medicale 2 minori și 3 adulți. La fața locului acționează echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, cu o autospecială și două ambulanțe SMURD, respectiv o ambulanță SAJ. Pentru a sprijini partea medicală, la fața locului va ateriza și elicopterul SMURD”, a transmis ISU Cluj.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 17.45, în localitatea Gilău, pe DN1 E60, cu implicarea a 3 autovehicule, respectiv 2 autoturisme și un autocamion. Circulația este îngreunată în aceste momente”, a transmis IPJ Cluj.


Update, ora 18:40

„În urma acestui eveniment rutier au fost transportați la spital doi minori, respectiv o femeie și un bărbat de aproximativ 35 de ani. Cu toții sunt conștienți și cooperanți. Nu a mai fost necesară prezența elicopterului, întrucât ambulanțele prezente la fața locului au putut gestiona situația”, a transmis ISU Cluj.


„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 17.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 E60, în localitatea Gilău.

Din cercetările preliminare efectuate a reiesit că, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, care conducea un taximetru înspre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autotren, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.


Astfel, autotrenul a fost proiectat într-un alt autoturism din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, care la rândul său a fost proiectat într-un autovehicul parcat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului de 36 de ani, precum și a trei pasageri, dintre care un adult și doi minori.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer băut a provocat un accident cu 3 mașini, în Dej. 2 bărbați au fost răniți.

Accident cu două mașini pe strada Napoca. Două femei şi o minoră, transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter