Actualitate

Un șofer băut a provocat un accident cu 3 mașini, în Dej. 2 bărbați au fost răniți.

Un șofer băut a provocat un accident rutier, sâmbătă, în Dej. Acesta a lovit o mașină care a lovit alte două.

Polițiștii au făcut cercetări la locul accidentului| Foto: IPJ Cluj Polițiștii au făcut cercetări la locul accidentului| Foto: IPJ Cluj

 

 


Un șofer băut a provocat un accident rutier, sâmbătă, pe strada 1 Mai, în municipiul Dej.

 


Potrivit IPJ Cluj, șoferul băut a lovit o mașină care a lovit alte două.

Doi bărbați au fost răniți.


„La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 12.00, a fost raportat un accident de circulație pe strada 1 Mai din municipiul Dej.
Conform primelor cercetări efectuate la fata locului a rezultat că, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Dej, în timp ce conducea un autoturism înspre Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl urma, condus de un bărbat de 50 de ani.
În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe același sens de mers, rezultând ulterior avarierea a altor două autovehicule.
În urma evenimentului, conducătorul auto de 50 de ani, cât și un altul de 49 de ani, au necesitat îngrijiri medicale. Totodată, la testarea cu aparatul etiltotest, bărbatului de 48 de ani i-a fost înregistrată valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două femei au murit într-un cumplit accident produs în Alba. Mașina în care se aflau a căzut într-o râpă. FOTO

Accident cu două mașini pe strada Napoca. Două femei şi o minoră, transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter