Actualitate

Bărbat din Turda, reținut pentru trafic de droguri. Substanțele psihoactive erau comercializate consumatorilor din Cluj și Hunedoara.

Un bărbat din Turda a fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri. Substanțele psihoactive ajungeau la consumatorii din Cluj și Hunedoara.

Bărbat reținut în urma perchezițiilor la traficanții de droguri din Turda. Substanțele psihoactive ajungeau la consumatorii din Cluj și Hunedoara|Foto: IPJ Cluj Bărbat reținut în urma perchezițiilor la traficanții de droguri din Turda. Substanțele psihoactive ajungeau la consumatorii din Cluj și Hunedoara|Foto: IPJ Cluj

 

 


Marți, procurorii DIICOT Hunedoara au descins la locuința unei persoane, în municipiul Turda, unde au identificat și reținut un bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2024, în mod repetat, acesta ar fi deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-MMC) către consumatori, din județele Hunedoara și Cluj”, informează Poliția Română. 


Pe parcursul percheziţiei efectuate la locuința bărbatului, dar și asupra sa, au fost descoperite și ridicate o cantitate  de substanță psihoactivă (2-MMC), un cântar de precizie  cu urme de substanță, o sumă de bani în lei, precum și alte mijloace de probă.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficant de droguri, prins în flagrant în Florești. Vindea sute de grame de substanțe interzise. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter