Actualitate

Bărbat lovit de tren pe calea ferată din apropierea podului IRA. A murit pe loc. UPDATE: Victima avea 52 de ani.

Un accident feroviar mortal s-a produs sâmbătă, 29 iunie, în apropierea podului IRA din Cluj-Napoca. UPDATE: Victima avea 52 de ani.

Bărbat MORT după ce a fost LOVIT DE TREN pe calea ferată din apropierea podului IRA | Foto: pixabay.com Bărbat MORT după ce a fost LOVIT DE TREN pe calea ferată din apropierea podului IRA | Foto: pixabay.com

 

 


Un accident feroviar mortal s-a produs sub podul IRA, pe drumul DJ105S, unde un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de tren. UPDATE: Victima avea 52 de ani

 


„Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate cu privire la un incident sub podul IRA, pe drumul DJ105S, unde un bărbat ar fi fost lovit de tren. În momentul sosirii echipajelor operative bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața”, transmite ISU Cluj. 

UPDATE: 


Potrivit IPJ Cluj, victima avea 52 de ani. 

„La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 11.15, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj -Napoca au fost sesizați despre faptul că în zona podului Ira, din municipiul Cluj-Napoca, un tren care circula pe relația Cluj-Napoca - Bistrița-Năsăud a accidentat o persoană. A fost identificată victima, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Din nefericire, bărbatul a decedat. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul. Circulația feroviară se desfășoară normal", a transmis IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 60 de ani, MORT după ce a fost LOVIT DE TREN pe calea ferată de pe strada Răsăritului

Ultimele Stiri
abonare newsletter