Actualitate

Petrecere în Feleacu, „spartă” de polițiști. Amenzi de 27.000 lei pentru organizatori.

Polițiștii clujeni au amendat organizatorii unei petreceri pentru tulburarea liniștii publice. Amenzile s-au ridicat la 27.000 de lei.

Petrecere în Feleacu, „spartă” de polițiști| Foto: pixabay.com Petrecere în Feleacu, „spartă” de polițiști| Foto: pixabay.com

 

 


Polițiștii clujeni au „spart” în noaptea de 29 spre 30 iunie, în jurul orei 01:00, o petrecere care avea loc în localitatea Feleacu.

 


Conform IPJ Cluj, autoritățile au fost sesizate că în localitatea Feleacu este tulburată liniștea publică, fiind organizată o petrecere cu participarea unui public numeros.

Echipajul de poliție a identificat organizatorul evenimentului și l-au informat despre obligațiile legale prevăzute. Organizatorul nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor și a fost sancționat contravențional în mod repetat cu 5 amenzi. Valoarea lor totală este de 27.000 de lei.


„În noaptea de 29/30 iunie, în jurul orei 01.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție Rurală Apahida a fost sesizată prin intermediul unor apeluri la SNUAU 112, despre faptul că în localitatea Feleacu este tulburată liniștea publică, fiind organizată o petrecere cu participarea unui public numeros. Echipajul de poliție a identificat organizatorul evenimentului, acesta fiind informat despre obligațiile legale prevăzute. În contextul în care acesta nu s-a conformat indicațiilor, polițiștii revenind ca urmare a sesizărilor primite, a fost sancționat contravențional în mod repetat, fiind aplicate 5 amenzi, conform Legii 61/1991, valoarea totală fiind de 27.000 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

Articol scris de Aurel Constantin Bîrliba 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat înjunghiat mortal într-un hotel. Totul ar fi pornit de la o ceartă după o petrecere.

Un bărbat primește 20 de ani de închisoare pentru ca a ucis un tânăr la o petrecere! Motivul crimei: scrum de țigară pus într-un pahar cu alcool.

Ultimele Stiri
abonare newsletter