Actualitate

Tragedie în județul Cluj! Un tânăr a fost găsit fără viață, după ce ar fi căzut de pe barajul lacului Floroiu.

O tragedie a avut loc în județul Cluj, după ce un tânăr, în vârstă de 32 de ani a fost găsit fără suflare, după ce ar fi căzut de pe barajul lacului Floroiu din localitatea Lunca Vișagului.

Un tânăr a fost găsit fără viață, după ce ar fi căzut de pe barajul lacului Floroiu| Foto: Google Maps Un tânăr a fost găsit fără viață, după ce ar fi căzut de pe barajul lacului Floroiu| Foto: Google Maps

 

 


Polițiștii din Huedin au fost sesizați în dimineața zilei de luni, în jurul orei 05.25 despre un bărbat, în vârstă de 32 de ani din județul Bihor, care ar fi căzut de pe barajul lacului Floroiu, din localitatea Lunca Vișagului.

 


La sosirea autorităților, bărbatul a fost găsit decedat, trupul neînsuflețit al acestuia fiind transportat la IML Cluj, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

„La data de 1 iulie, în jurul orei 05.25, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi căzut de pe barajul lacului Floroiu, din localitatea Lunca Vișagului.
La fața locului, din nefericire, a fost constatat decesul persoanei, respectiv a unui bărbat, de 32 de ani, din județul Bihor. Cadavrul acestuia a fost transportat la IML Cluj, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
Sunt efectuate în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis pentru monitorulcj.ro IPJ Cluj.


Articol scris de Ilinca Dandoczi

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O mamă și-a împușcat fiica de 9 ani și și-a înecat fiul de 2 ani, apoi a mers la poliție - VIDEO

Dosar penal în cazul morții bărbatului de 71 de ani, înecat în râul Arieș

Ultimele Stiri
abonare newsletter