Actualitate

Un șofer cu o alcoolemie de peste 1 la mie, care a provocat un accident în Mărăști și a fugit, reținut de polițiști

Un șofer cu o alcoolemie de peste 1 la mie a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fugit de la accidentul pe care l-a provocat pe strada Traian Vuia din cartierul Mărăști.

Un șofer beat, care a provocat un accident și a fugit de la fața locului, reținut de polițiști|Foto: Depositphotos.com Un șofer beat, care a provocat un accident și a fugit de la fața locului, reținut de polițiști|Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat din Bistrița-Năsăud, aflat sub influența alcoolului, a fost implicat luni, 1 iulie, în jurul orei 23:15, într-un accident rutier pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. 

„Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, respectiv un bărbat de 45 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care, la punerea în mișcare de pe loc cu autoturismul, ar fi acroșat un autoturism ce se afla staționat, la volanul căruia se afla un alt bărbat” conform IPJ Cluj.


În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, însă conducătorul de 45 de ani a plecat de la locul evenimentului, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj rutier.

„În acest context, bărbatul de 45 de ani a fost depistat, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează, marți, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj


Polițiștii au emis o ordonanță de reținere a celui în cauză, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Articol scris de Aurel Constantin Bîrliba

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca! Un șofer beat a fugit de polițiști.

Ultimele Stiri
abonare newsletter