Actualitate

Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru proxenetism! A bătut și obligat o femeie să se prostitueze, în mod repetat.

Un bărbat din Câmpia Turzii a fost arestat pentru proxenetism după ce ar fi bătut și o obligat o femeie să se prostitueze, în mod repetat.

Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru proxenetism | Foto: depositphotos.com Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru proxenetism | Foto: depositphotos.com

 

 


Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut de polițiștii din Câmpia Turzii, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată asupra unei femei de 38 de ani. De asemenea, acesta ar fi exercitat și acte de violență asupra femeii. 

 


Astfel, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

„Poliţiştii municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată.
Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, a reieșit că în perioada ianuarie 2023 – iunie 2024, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituției de către o femeie, de 38 de ani.
În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Câmpia Turzii au fost descoperite și ridicate două telefoane mobile, o brățară din aur și suma de 7.500 de lei.
De asemenea, a reieșit că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, în scopul determinării practicării în continuare a acestor activități.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului din municipiul Câmpia Turzii, de 48 de ani, iar ulterior acesta a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Cluj. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat reținut pentru proxenetism și viol. Trei victime, dintre care una minoră, exploatate pentru practicarea prostituției și cerșetoriei în Cluj-Napoca.

Bărbat cercetat pentru proxenetism și șantaj, urmărit internațional, găsit de polițiști. Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea provizorie a acestuia

Ultimele Stiri
abonare newsletter