Actualitate

Chermeză la local de lux pentru Arafat și colegii de la MAI, în plină „austeritate” bugetară

Chef de chef pentru Arafat și colegii de la MAI la unul dintre localurile de lux din Cluj, deși ne aflăm în plină „austeritate” bugetară.

Chermeză la local de lux pentru Arafat și colegii de la MAI, în plină „austeritate” bugetară | Foto: ISU Cluj - Facebook Chermeză la local de lux pentru Arafat și colegii de la MAI, în plină „austeritate” bugetară | Foto: ISU Cluj - Facebook

 

 


Într-o perioadă în care creșterea economică pare să încetinească din ce în ce mai mult, Arafat și MAI au chef de petreceri la localuri de lux, plătite probabil din bani publici. 

 


Wonderlnd este probabil cel mai scump loc de petreceri din Cluj, dar banii nu par să fie o problemă pentru Raed Arafat și colegii de la MAI atunci când vine vorba de chermeze, mai ales dacă vorbim de banii publici, așa că au organizat o petrecere sub pretextul „celebrării celor 30 de ani de la operaționalizarea primului echipaj SMURD Cluj”. 

În cadrul evenimentului de „milioane”, au fost invitate oficialități de la nivelul instituțiilor civile și militare, locale și centrale, care au contribuit într-un mod sau altul la înființarea și dezvoltarea serviciului SMURD. Printre aceștia s-a numărat și Raed Arafat care după conferința de presă de la 15.30, s-a întâlnit cu colegii săi de la MAI pentru a se distra pe banii oamenilor. 


În acest sens, monitorulcj.ro a cerut verbal Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj să ni se comunice suma alocată pentru evenimentul din 4 Iulie 2024 de la Wonderland, însă purtătorul de cuvânt al ISU Cluj ne-a „expediat” imediat spre căsuța de e-mail pentru a formula, în scris, o solicitare de informații în baza Legii 544/2001. 

Culmea este că deși cunoaște rostul Legii 544/2001, se pare că purtătorul de cuvânt al ISU Cluj nu cunoaște prea bine această lege, deoarece potrivit art.8 din Legea 544/2001 „Pentru informațiile solicitate verbal funcționării din cadrul compartimentelor de informare și relații publice au obligația să precizeze condițiile și formele în care are loc accesul la informațiile de interes public și pot furniza pe loc informațiile solicitate”


Totuși, monitorulcj.ro s-a conformat cererii acestuia și a trimis o solicitare de informații, așteptând să ni le comunice și să le aducem în fața cititorilor. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Digitalizare la MAI! Cazierul judiciar poate fi eliberat și online, dar doar cu prezența fizică la unitățile de poliție.

Raed Arafat nu se simte vinovat de tragedia din Colectiv. „Am făcut tot posibilul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter