Actualitate

Festivitate de absolvire spectaculoasă a absolvenților UMF Cluj! Viitorii medici au depus jurământul lui Hippocrate.

Atomosferă de senzație la festivitatea de absolvire a promoției 2024 de studenți de la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Absolvenții au depus jurământul lui Hippocrate și au cântat serenade inegalabile.

Festivitate de absolvire spectaculoasă a absolvenților UMF Cluj! Marea familie a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj: Promoția 2024|Foto: Vlad Sterescu Facebook.com Festivitate de absolvire spectaculoasă a absolvenților UMF Cluj! Marea familie a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj: Promoția 2024|Foto: Vlad Sterescu Facebook.com

 

 


Festivitatea de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, care a avut loc sâmbătă, a fost marcată de clipe de bucurie și emoție împărtășită de viitorii medici, părinți și profesori. 

Marea familie a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj: Promoția 2024

La ceremonie au participat oficialități guvernamentale și locale, inclusiv ministrul Educației, Ligia Deca, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și primarul Clujului, Emil Boc.


6 iulie 2024, Ceremonia de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca|sursa: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

„Felicitări! Tocmai ați absolvit „Harvardul” medicinei românești, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca! Una dintre cele mai performante universități europene în domeniul medical. Felicitări doamnei rector, Anca Buzoianu și echipei UMF pentru reușitele dumneavoastră de excepție!”, a declarat primarul Emil Boc în cadrul mesajului adresat cu prilejul absolvirii. De altfel, Emil Boc se află în fericita postură de tată al uneia din șefele de promoție.

Ceremonia de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a durat mai bine de trei ore, s-a cântat „Gaudeamus Igitur”, iar viitorii medici au depus jurământul lui Hippocrate. 


„Visurile pot deveni realitate, dacă sunt însoțite de muncă și pasiune!”, a transmis rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, profesorul Anca Buzoianu.

Printre absolvenții UMF „Iuliu Hațieganu” se află tineri Franța, Germania, Grecia, Israel, India, Iordania, Irak, Iran, Italia, Liban, Luxemburg, Maroc, Palestina, Irlanda, Republica Moldova, China, România, Siria, Spania, SUA, Suedia, Țările de Jos, Tunisia, Turcia, Turkmenistan, Ungaria. 


„Țările din toată lumea se reunsesc la Cluj-Napoca, în marea familie a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, locul unde multiculturalitatea și diversitatea se întâlnesc cu performanța și prestigiul, unde studenții români și cei internaționali au legat relații de colegialitate și prietenie ce vor dura toată viața! 

Vă mulțumim tuturor și vă felicităm că ați ales să studiați la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”!, a fost mesajul transmis de rectorul Anca Buzoianu. 


Ceremonia de absolvire a culminat cu o atmosferă electrizantă la BT Arena.

sursa: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Festivitate grandioasă a absolvenților UMF Cluj! Au cântat serenade inegalabile și au depus jurământul lui Hippocrate. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter