Actualitate

Minor de 16 ani, arestat pentru tâlhărie. A furat bani sub amenințarea cuțitului.

Un minor în vârstă de 16 ani, care a furat bani sub amenințarea cuțitului, a fost arestat de polițiștii clujeni.

Minor de 16 ani, arestat pentru tâlhărie. A furat bani sub amenințarea cuțitului. |Foto: IPJ Cluj Minor de 16 ani, arestat pentru tâlhărie. A furat bani sub amenințarea cuțitului. |Foto: IPJ Cluj

 

 


La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca se află în instrumentare un dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de tâlhărie în formă continuată, în cadrul căruia a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 16 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Arestat pentru tâlhărie în formă continuată

Potrivit datelor din anchetă, vineri, în jurul orei 17.10, „polițiștii au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi încercat să obțină bani de la doi tineri, prin amenințare cu un obiect tăietor-înțepător.


CITEȘTE ȘI: 
Doi tineri din Cluj, dintre care unul minor, au furat bijuterii de 15.000 de lei. S-au ales cu dosar penal.

La aceeași dată, în jurul orei 17.30, și-ar fi continuat rezoluția infracțională și ar fi reușit să obțină, prin aceeași metodă, de la o altă persoană, 100 de lei”, informează IPJ Cluj. 

În urma cercetărilor, tânărul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca.


În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri din Cluj, reținuți pentru furt calificat. Au furat 50.000 de euro dintr-o locuință de pe strada Horea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter