Actualitate

Unul dintre cei doi bărbați care ar fi intrat în casa unui clujean și l-ar fi agresat, a fost arestat! Bărbatul este cetățean al Marii Britanii. VIDEO

Polițiștii clujeni au arestat unul dintre cei doi bărbați care în dimineața de 18 iunie 2024, ar fi intrat în casa unui clujean și l-ar fi agresat fizic, fiind cercetat acum pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Bărbatul este cetățean al Marii Britanii.

Unul dintre cei doi bărbați care ar fi intrat în casa unui clujean și l-ar fi agresat, a fost arestat | Foto: pixabay.com Unul dintre cei doi bărbați care ar fi intrat în casa unui clujean și l-ar fi agresat, a fost arestat | Foto: pixabay.com

 

 


În urmă cu trei săptămâni, un clujean a apelat la poliție, reclamând că a fost agresat fizic de alți doi bărbați care ar fi intrat în casa lui și l-ar fi agresat fizic, luând-o la fugă în momentul când bărbatul ar fi strigat după ajutor. 

 


Acum, bărbatul a fost depistat de polițiștii clujeni și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie. 

„La data de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat, în municipiul Cluj-Napoca, un tânăr, de 24 de ani, cetățean al Marii Britanii, cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie.


În fapt, la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 08.52, două persoane ar fi pătruns în imobilul unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Cei doi l-ar fi agresat fizic pe acesta, iar, în momentul în care bărbatul ar fi strigat după ajutor, aceștia au fugit.


Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că unul dintre cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei s-ar fi întors în țară în vederea obținerii prin constrângere unor sume de bani și bunuri de la persoana vătămată.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, iar, ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, investigațiile desfășurate au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Cluj-Napoca, Serviciului Criminalistic, Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca.

Activitățile au fost sprijinite de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.”, a transmis IPJ Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două persoane au intrat peste un bărbat în casă şi l-au agresat. Bărbatul a fost transportat la spital.

Minor de 16 ani, arestat pentru tâlhărie. A furat bani sub amenințarea cuțitului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter