Actualitate

Două persoane au intrat peste un bărbat în casă şi l-au agresat. Bărbatul a fost transportat la spital.

Două persoane au intrat marţi dimineaţa, în Cluj-Napoca, peste un bărbat în casă şi l-au agresat. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

Două persoane au intrat peste un bărbat în casă şi l-au agresat | Foto: pixabay.com Două persoane au intrat peste un bărbat în casă şi l-au agresat | Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost agresat de două persoane necunoscute care au intrat în locuinţa acestuia din Cluj-Napoca. Agresorii au fugit în momentul în care victima a strigat după ajutor. 

 


Bărbatul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. 

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 08.52, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns în cursul aceleiași dimineți în imobilul în care locuiește. La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, iar din primele verificări efectuate a reieșit faptul că persoana vătămată ar fi fost agresată de către cele două persoane, iar în momentul în care a strigat după ajutor, acestea au fugit. În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj, pentru monitorulcj.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 40 de ani rănit într-un accident cu un ATV, la Dăbâca. I s-au efectuat manevre de resuscitare şi a fost transportat la spital.

Bărbat rănit în urma unui accident rutier grav, în Mica. Victima, preluată de elicopterul SMURD.

Ultimele Stiri
abonare newsletter