Actualitate

Bărbat reținut de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri. A obținut zeci de mii de lei din comercializarea canabisului.

Un bărbat a fost reținut de procurorii clujeni pentru trafic de droguri. Kilograme de canabis descoperite în locuința acestuia.

Reținut de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de risc|Foto: DIICOT Reținut de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de risc|Foto: DIICOT

 

 


Marți, procurorii DICOT Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Reținut pentru trafic de droguri de risc

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că „în luna martie 2024, acesta a procurat, deținut și vândut cu suma de 26.000 lei cantitatea de 1,3 kilograme canabis (drog de risc), iar la data de 09.07.2024 a deținut în scopul comercializării aproximativ 2 kilograme canabis”, informează, miercuri, DIICOT.


CITEȘTE ȘI: 
Polițist clujean, prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare!

Pe parcursul percheziției efectuate la domiciliul inculpatului au fost identificate și ridicate două pungi vidate conținând în total 2 kilograme canabis, obiecte purtând urme de substanță, un grinder, un cântar de precizie , un aparat de vidat precum și alte mijloace de probă.

sursa: DIICOT

În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Turda, reținut pentru trafic de droguri. Substanțele psihoactive erau comercializate consumatorilor din Cluj și Hunedoara.

abonare newsletter