Actualitate

Copaci căzuți peste mai multe mașini, în Cluj-Napoca. Municipiul, sub cod galben de furtună. FOTO

Mai multe mașini au fost avariate, joi, după ce furtuna a rupt arbori pe două străzi din Cluj-Napoca.

Mai multe mașini au fost avariate, joi, după ce furtuna a rupt arbori pe două străzi din Cluj-Napoca| Foto: ISU Cluj Mai multe mașini au fost avariate, joi, după ce furtuna a rupt arbori pe două străzi din Cluj-Napoca| Foto: ISU Cluj

 

 


Mai multe mașini au fost avariate, joi, după ce furtuna a rupt arbori pe două străzi din Cluj-Napoca.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să degajeze un arbore care a căzut peste două autoturisme parcate pe Aleea Ciucaș din Cluj-Napoca. La fața locului se află un echipaj. Din fericire, nu sunt persoane care să solicite îngrijiri medicale. S-a primit o solicitare pentru a degaja un arbore căzut pe un autoturism și pe strada Bucovina din Cluj-Napoca. Din fericire, nu sunt anunțate victime”, a transmis ISU Cluj.

Cluj-Napoca, sub cod galben de furtună

Meteorologii au emis, joi, un avertizare cod galben de vreme instabilă.


Avertizarea este valabilă până la ora 18:00.

Conform ANM, se vor semnala averse torențiale care vor acumula 15...25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.


Zonele vizate de codul galben sunt: Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Baciu, Apahida, Viișoara, Tritenii de Jos, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Feleacu, Jucu, Chinteni, Gârbău, Călărași, Sânpaul, Borșa, Vultureni, Aiton și Ploscoș.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

15 localități din județul Cluj ar putea rămâne fără apă pe durata caniculei. Clujenii sunt rugați să folosească apa doar pentru consumul casnic

Câte grade sunt acum la Cluj? Cum ne protejăm pe durata temperaturilor extreme. Lista zonelor de răcorire și a cișmelelor cu apă potabilă.

abonare newsletter