Actualitate

Tânărul salvat din Lacul Tarnița a intrat a doua oară în stop cardio-respirator. A fost declarat decesul.

Tânărul de 18 ani care a fost salvat din Lacul Tarniţa, a intrat a doua oară în stop cardio-respirator, înainte ca elicopterul să decoleze şi a murit.

Tânărul salvat din Lacul Tarnița a intrat a doua oară în stop cardio-respirator. A fost declarat decesul.  | Foto: ISU Cluj Tânărul salvat din Lacul Tarnița a intrat a doua oară în stop cardio-respirator. A fost declarat decesul. | Foto: ISU Cluj

 

 


Tânărul de 18 ani care a fost salvat din Lacul Tarniţa, a făcut un nou stop cardio-respirator, înainte ca elicopterul să decoleze şi a murit.

 


„Victima a intrat din nou în stop cardio-respirator, înainte ca elicopterul sa decoleze. Din păcate, de această dată nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânărul dispărut în Lacul Tarniţa, resuscitat cu succes şi transportat la spital. UPDATE: A intrat din nou în stop cardio-respirator. A fost declarat decesul.

Bărbat dispărut în Lacul Tarnița. Este căutat de scafandri. UPDATE: Tânărul a fost găsit şi este resuscitat. A fost salvat si transportat la spital. Intrat într-un nou stop cardio-respirator, a murit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter