Actualitate

Întârzieri și haos la cursele WizzAir de la Cluj. Sute de pasageri reclamă atitudinea companiei: „Ne-au ținut ca pe vite, în fața porții închise”

Într-o perioadă în care mulți pornesc în vacanță, dăm piept cu un val de zboruri anulate sau întârziate. Problemele continuă pentru WizzAir care nu a comunicat faptul că unul dintre zboruri are întârziere.

E haos, din nou, din cauza Wizz Air| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook E haos, din nou, din cauza Wizz Air| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


Compania aeriană Wizz Air a avut probleme în ultima vreme pe Aeroportul Internațional Cluj, unde zeci de zboruri au fost anulate, amânate sau au avut întârzieri de câteva ore bune.


Sâmbătă, 13 iulie, pasagerii care aveau zbor din Cluj-Napoca spre Bari la ora 12:35 s-au trezit că zborul este cu întârziat, dar acest lucru l-au aflat după aproape 2 ore.


Zborul  WizzAir spre Bari are întârzieri| Sursa:airportcluj.ro

„Este în desfășurare cea mai mare bătaie de joc pe care am trăit-o eu, de câți ani zbor. S-a anunțat pe panouri zborul de Bari, cu mențiunea că s-a schimbat poarta.
Ne-am adunat aici și stăm deja, buluciți în fața porții, de mai bine de o oră. În picioare, cu copii, batrâni, persoane cu dizabilități. Nu au anunțat nimic, asta e mizeria. Puteau să anunțe că întârzie, nu să ne țină aici, ca pe niște animale. Tocmai au anunțat, după mai mult de o oră, că va fi întârziere pe perioadă nedeterminată, din cauza unor probleme tehnice(...)Ideea e că atunci când au afișat să ne adunăm la poartă, încă nu aterizase avionul care trebuia să ia pe cei care zboară la Bari.
Da, pot înțelege că apar întârzieri, dar nu pot înțelege nesimțirea de a nu ne comunica faptul că va fi o întârziere...nu să ne țină, ca pe vite, buluciți în fața unei porți închise, aproape o oră jumătate”, a declarat un cititor monitorulcj.ro

Monitorulcj.ro a solicitat un punct de vedere de la compania aeriană WizzAir.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un avion Wizz Air a aterizat de urgență pe Aeroportul Cluj după ce trei pasageri beți s-ar fi luat la bătaie

Wizz Air suspendă mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, din primăvară. Care este motivul?

abonare newsletter