Actualitate

A fost arestat polițistul clujean prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare

Polițistul clujean prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini neînmatriculate a fost arestat.

Polițistul clujean prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini neînmatriculate a fost arestat| Foto: pixabay.com Polițistul clujean prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini neînmatriculate a fost arestat| Foto: pixabay.com


 

Un polițist din cadrul IPJ Cluj a fost depistat de colegii săi, în data de 6 iulie, pe strada Eroilor din Florești în timp ce se afla sub influența drogurilor la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare


 

În jurul orei 14.00, polițiștii secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 38 de ani din Cluj-Napoca  care conduce o mașină neînmatriculată, fiind și sub influența substanțelor psihoactive. Ulterior, s-a constatat că acesta are calitatea de polițist, încadrat la IPJ Cluj. 


„S-a reținut că autorul, agent de poliție în cadrul IPJ Cluj, aflat în timpul liber, la data de 06.07.2024, în jurul orei 14:00, a condus pe drumurile publice de pe raza loc. Florești, jud. Clui, autoturismul marca Volkswagen Golf, pe care erau aplicate plăcute cu numere provizorii CJ (…), expirate din data de 08.03.2024, autoturismul fiind astfel neînmatriculat, stablindu-se totodată că suspectul se afla sub influența substantelor psihoactive, în probele biologice de sânge recoltate fiind evidențiată prezența de clorometcatinonă (CMC), iar în probele de urină s-a evidențiat prin metoda teste rapide BeRight imunochimice, prezența de mefedronă, respectiv prin metoda cromatografie de lichide cuplată cu spectrometrie de masă, rezultatul a fost pozitiv pentru clorometcatinonă (CMC)”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Polițistul a fost arestat

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, polițistul a fost arestat preventiv.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițist clujean, prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare!

Polițist clujean reținut pentru luare de mită și trafic de influență. Ar fi primit 12.000 de euro pentru a distruge un proces verbal al unui şofer băut.

abonare newsletter