Actualitate

Percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din Mărăști! A dat foc intenționat unei mașini. VIDEO

Percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din Mărăști, după ce acesta ar fi dat foc intenționat unei mașini.

Percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din Mărăști | Foto: IPJ Cluj Percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din Mărăști | Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii au executat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din cartierul Mărăști din Cluj-Napoca, după ce acesta ar fi dat foc intenționat unei mașini. 

 


Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 58 de ani ar fi incendiat în mod intenționat mașina unui alt bărbat, folosindu-se de dispozitive improvizate. În urma acestei fapte, bărbatul ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei. 

Astfel, polițiștii au executat o percheziție domiciliară la locuința acestuia, unde au identificat și ridicat bunuri cu valoare probatorie pentru cauză. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 


„La data de 17 iulie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat de 58 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere. 

În fapt, la data de 26 iunie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din cartierul Mărăști, din municipiul Cluj un autoturism parcat a fost cuprins de flăcări.


În urma sesizării, polițiștii au demarat activitățile investigative, rezultând că bărbatul de 58 de ani, folosind dispozitive improvizate, ar fi incendiat în mod intenționat autoturismul care aparținea unui bărbat, cauzând un prejudiciu estimat la 4.000 de lei. Nicio persoană nu a fost rănită în urma evenimentului.

În continuarea documentării situației de fapt, la data de 17 iulie a.c., la locuința bărbatului a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate bunuri cu valoare probatorie pentru cauză.


La finalizarea activității de percheziție, cel în cauză a fost condus la audieri și ulterior prezentat procurorului,care a dispus plasarea acestuia sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.”, a transmis IPJ Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Ar fi vândut stupefiante minorilor. VIDEO

Percheziții DNA la IPJ și la Poliția Rutieră Cluj. Ar fi vizat șeful IPJ, Mihai Rus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter