Actualitate

Vreme instabilă, cu maxime de 34 de grade, ploi și vijelii. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme capricioasă, cu temperaturi maxime de 34-36 de grade în sudul țării, dar și cu înnorări persistente, averse cu caracter torențial și vijelii în restul teritoriului.

Prognoza meteo pentru miercuri, 24 iulie|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru miercuri, 24 iulie|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Miercuri, 24 iulie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, însă în unele regiuni temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă. 

În sudul și centrul țării disconfortul termic se va menține ridicat, iar vremea va fi caniculară, în timp ce în zona Crișanei și a Transilvaniei gradul de instabilitate atmosfericã se va accentua treptat, iar a doua parte a zilei va fi marcată de înnorãri accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, intensificãri ale vântului, pe alocuri vijelii și descãrcãri electrice. Temperaturile maxime vor fi de 34-36 de grade Celsius, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 20 de grade Celsius. 


În Cluj, vremea va fi preponderent închisă, cu înnorări temporare și locale, și șanse crescute de precipitații. Pe alocuri siunt posibile furtuni, averse cu caracter torențial și vijelii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 15 grade Celsius. 

Joi, temperaturile vor scădea ușor, situându-se în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar finalul săptămânii aduce soare și o încălzire treptată a vremii. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Temperaturi în scădere și vreme instabilă până la finalul lunii iulie. Prognoza meteo actualizată.

abonare newsletter