Actualitate

Atenție, șoferi! Circulație îngreunată pe autostrada A3 între Câmpia Turzii și Nădășelu din cauza furtunii.

Circulaţia pe autostrada A3 între Câmpia Turzii și Nădășeluşu se desfăşoară miercuri cu dificultate, din cauza unei furtuni care a dus la acumularea unei cantităţi mari de apă pe carosabil.

Circulație îngreunată pe autostrada A3 între Câmpia Turzii și Nădășelu din cauza furtunii | Foto: pixabay.com Circulație îngreunată pe autostrada A3 între Câmpia Turzii și Nădășelu din cauza furtunii | Foto: pixabay.com

 

 


Circulaţia pe autostrada A3  între Câmpia Turzii și Nădășeluşu se desfăşoară miercuri cu dificultate, din cauza unei furtuni care a dus la acumularea unei cantităţi mari de apă pe carosabil.

 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, între kilometrii 30 şi 45 de pe Autostrada A3, între localităţile Câmpia Turzii şi Nădăşelu, sunt prezente fenomene meteorologice extreme, manifestate prin furtună, cu acumulare de cantităţi mari de apă pe partea carosabilă, grindină şi vizibilitate diminuată.

Se recomandă conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa între vehicule, să folosească luminile în mod corespunzător şi să nu bruscheze comenzile volanului.


„Asiguraţi-vă corespunzător înainte de schimbarea benzii şi semnalizaţi această intenţie”, a transmis poliţia.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Noi restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău.

Vreme instabilă, cu maxime de 34 de grade, ploi și vijelii. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter