Actualitate

Criminalul în serie care a îngrozit România încă din anii ’90 a fost prins de polițiști! Acum este cercetat pentru abuz sexual.

Criminalul în serie care a îngrozit România încă din anii ’90 a fost prins din nou de polițiști, fiind acum cercetat pentru abuz sexual.

Criminalul în serie care a îngrozit România încă din anii ’90 a fost prins de polițiști | Foto: pixabay.com Criminalul în serie care a îngrozit România încă din anii ’90 a fost prins de polițiști | Foto: pixabay.com

 

 


 

Criminalul în serie care a îngrozit România încă din anii ’90 a fost prins din nou de polițiști, fiind acum cercetat pentru abuz sexual. 


 

Petrică Ciucă a reușit să îngrozească România prin crimele sale, devenind unul dintre cei mai terifianți criminali în serie din țara noastră. În anii ’90, acesta a fost condamnat la 24 de ani de închisoare după ce a ucis patru copii, însă a fost eliberat cu 5 ani mai devreme, grație recursului compensatoriu. Acum, a fost din nou arestat preventiv pentru abuz sexual. 


Citește și: 
„Omul cu ciocanul”, criminalul în serie care a înfricoșat Clujul! 5 persoane, omorâte în 2 ani

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați îl cercetează pe Petrică Ciucă într-un dosar de abuz sexual, însă s-a sustras anchetei, fiind căutat și de Poliția din Timișoara pentru furt calificat. Astfel, în luna ianuarie 2024, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele individului, fiind dat în urmărire generală. Aceasta a fost prins noaptea trecută, după multe luni de căutări. 

Unul dintre cei mai de temut criminali în serie din România 

În 1999, pe când avea abia 21 de ani, Petrică Ciucă a bătut, violat și ucis în subsolul blocului 4 copii cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani. Acesta ademenea copiii în subsolul blocului unde locuia, le oferea băuturi alcoolice, apoi îi viola, ca în final să îi ucidă fără milă. 


Polițiștii și procurorii au reușit să probeze doar două dintre faptele sale groaznice, deși inculpatul a recunoscut trei. A fost condamnat la 24 de ani de închisoare, dar a fost eliberat mai devreme cu 5 ani, din cauza legii recursului compensatoriu. 

Criminalul în serie care a îngrozit România încă din anii ’90 a fost prins de polițiști  | Sursa: Poliția Română 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Crimă șocantă. O femeie a fost ucisă cu toporul de fostul soț, sub ochii copilului de 2 ani.

Crimă oribilă! Un bărbat și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, apoi s-a sinucis.

abonare newsletter