Național

Crimă oribilă! Un bărbat și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, apoi s-a sinucis.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a ucis iubita și după s-a sinucis.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a ucis iubita și după s-a sinucis| Foto: pixabay.com Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a ucis iubita și după s-a sinucis| Foto: pixabay.com

 

 


Poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul unui tânăr de 24 de ani care şi-a omorât iubita în vârstă de 17 ani, după care s-a sinucis folosind un cuţit.

 


„La data de 25 iunie, Poliţia Capitalei - Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unităţi hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12,00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spaţiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune. La adresă s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menţionat”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, joi, Agerpres.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


„În urma cercetării efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viaţa tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înţepător”, se mai menţionează în comunicat.

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O crimă odioasă zguduie din nou o comunitate. Mamă și fiica de 4 ani răpite și ucise - VIDEO

Crimă în Cluj-Napoca? Femeie de 77 de ani, găsită moartă în apartamentul de pe Calea Mănăștur. Principalul suspect, fiul femeii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter