Național

Crimă șocantă. O femeie a fost ucisă cu toporul de fostul soț, sub ochii copilului de 2 ani.

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost ucisă de către fostul soț. Incidentul a avut loc sub ochii copilului de 2 ani.

Femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor | Foto: pixabay.com Femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor | Foto: pixabay.com

 

 


O femeie în vârstă de 25 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor de fostul soţ pe fondul geloziei şi în urma unor discuţii în contradictoriu legate de copil.

 


Tânăra ar fi plecat cu ceva timp în urmă pe litoral pentru a lucra, în timp ce copilul în vârstă de 2 ani a rămas în grija bunicii din localitatea Dâmbroca, comuna Săgeata. În urmă cu câteva zile, femeia s-ar fi întors acasă pentru a încerca să rezolve o dispută pe care ar fi avut-o cu soţul legată de copil. Într-un acces de furie, bărbatul ar fi lovit-o cu mai multe lovituri de topor. Incidentul s-ar fi petrecut sub ochii copilului.

„În fapt, cele două persoane erau despărţite, ea începuse să lucreze la mare pentru a-i asigura un trai copilului care era crescut la bunica lui. Aveau o dispută cu privire la copil, el sunase şi pe la Protecţia Copilului. Ea s-a întors vreo două zile de la Constanţa, iar el ar fi luat toporul şi i-ar fi aplicat mai multe lovituri în mai multe părţi ale corpului. A fost reţinut, dar nu a dorit să declare nimic, urmând ca procurorii să formuleze propunere de arestare la Tribunalul Buzău. Pe parcursul nopţii nu a dorit să declare nimic în faţa procurorului de caz. A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat. Bărbatul are vârsta de 36 de ani, iar victima 25 de ani. Urmează să stabilim mobilul, cel mai probabil pe fondul disputei copilului şi pe fondul geloziei”, a precizat pentru Agerpres Valerică Văsii, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Peste 100.000 de cazuri de violenţă domestică în România, anul trecut. Situație alarmantă în Cluj, unde violența în familie numără sute de cazuri noi de la un an la altul.

Peste 4.000 de ordine de protecție provizorii emise în primele luni ale anului, în condițiile creșterii alarmante a faptelor penale în domeniul violenţei domestice

Ultimele Stiri
abonare newsletter