Actualitate

Un clujean, traficant de droguri, și-a modificat amprentele, și-a injectat botox și a slăbit pentru a nu fi descoperit, dar în zadar. A fost prins în Spania!

Un clujean, traficant de droguri, și-a modificat amprentele, și-a injectat botox și a slăbit pentru a nu fi descoperit, dar în zadar. Polițiștii l-au prins în Spania.

Un clujean, traficant de droguri, și-a modificat amprentele, și-a infectat botox și a slăbit pentru a nu descoperit | Foto: pixabay.com Un clujean, traficant de droguri, și-a modificat amprentele, și-a infectat botox și a slăbit pentru a nu descoperit | Foto: pixabay.com

 

 


 

Un clujean, liderul unei rețele de trafic de droguri, și-a modificat amprentele, și-a infectat botox și a slăbit pentru a nu fi descoperit, dar în zadar. A fost prins de polițiști în Alicante, Spania. 


 

Doi clujeni, dați în urmărire internațională fiind condamnați în România pentru trafic de droguri și spălare de bani, au fost prinși zilele trecute de către autoritățile spaniole în localitatea Alicante din Spania. 


Gheorghe Alin Urcan, din Turda, și Dan Andrei Murășan, din Campia Turzii, județul  Cluj, sunt cei doi interlopi care au fost prinși de autoritățile spaniole în Alicante, fiind urmăriți internațional pentru trafic de droguri și spălare de bani. 

Citește și:
Doi interlopi clujeni, urmăriți internaţional pentru trafic de droguri şi spălare de bani! Au fost prinși în Spania.

Cei doi sunt liderii unor grupări organizate implicate în trafic de droguri, spălare de bani și operațiuni cu substanțe dopante de mare risc. Aceștia au fost dați în urmărire internațională de către autorități, fiind localizați și reținuți în localitatea Alicante din Spania de către Poliția Națională Spaniolă.


Alin Urcan a slăbit, și-a șters o parte din tatuaje, și-a injectat botox și modificat amprentele 

Potrivit presei spaniole, unul dintre cei doi interlopi clujeni, și-a modificat caracteristicile fizice și ar fi folosit mai multe identități false pentru a nu fi recunoscut. Mai exact, acesta şi-a îndepărtat majoritatea tatuajelor de pe corp, a slăbit, şi-a injectat botox şi modificat amprentele.

În anul 2022, agenții spanioli au aflat de posibila prezență pe teritoriul Spaniei a unui fugar care era căutat de autoritățile judiciare din România și care avea de ispășit o pedeapsă cu închisoarea pentru trafic de droguri. 


Din datele oferite de Poliția Națională din Spania, se pare că este vorba despre Alin Urcan, unul dintre cei mai mari interlopi din municipiul Turda care a mai fost condamnat la o pedeapsă cu închisoare pentru șantaj. Potrivit unui comunicat al polițiștilor spanioli, bărbatul prins în Alicante, Spania, înfiinţase o organizație infracţională care, în anii 2013 și 2014 a avut ca scop traficul de droguri în România, în special substanțe psihoactive. 

Citește și: 
Traficanți din Cluj și Alba, trimiși la răcoare. Vindeau studenților „crocodil” și „zecică”

În anul 2018, atât Alin Urcan, cât și ceilalți membri ai grupării infracționale, au trimiși la închisoare pentru trafic de droguri, Urcan primind 6 ani și 10 luni de închisoare cu executare. La momentul ispășirii pedepsei, acesta s-a făcut nevăzut, fiind dat în urmărire internațională. Tot în urmărire internațională a fost dat și Murășan Andrei, zis și „Deiu” din Campia Turzii, cu care Urcan ar fi colaborat în Spania în vederea traficului de droguri și a spălării de bani. 

Chiar dacă cei doi și-au luat diverse măsuri de securitate, anchetatorii au reușit să-l aresteze pe Urcan Alin în timp ce își făcea cumpărăturile. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Doi interlopi clujeni, urmăriți internaţional pentru trafic de droguri şi spălare de bani! Au fost prinși în Spania.

Unul din interlopii din Cluj care obligau fetele să facă materiale porno e un apropiat al fraților Tate

Ultimele Stiri
abonare newsletter