Actualitate

Agent de poliție din Huedin, sancționat pentru că a parcat neregulamentar în fața unui local în timpul serviciului!

Un agent de poliție din Huedin a fost sancționat contravențional pentru că a parcat neregulamentar în fața unui local în timpul serviciului.

Agent de poliție din Huedin, sancționat pentru că a parcat neregulamentar în fața unui local în timpul serviciului | Foto: IPJ Cluj Agent de poliție din Huedin, sancționat pentru că a parcat neregulamentar în fața unui local în timpul serviciului | Foto: IPJ Cluj

 

 


 

Un agent de poliție din Huedin, județul Cluj, a fost sancționat contravențional după ce a parcat neregulamentar în fața unui local în timpul serviciului. 


 

Potrivit IPJ Cluj, fapta a avut loc în data de 18 iulie 2024, când pe internet au apărut imagini cu o mașină de poliție ce era parcată neregulamentar pe o stradă din localitatea Huedin, județul Cluj. 


Acum, IPJ Cluj a venit cu o comunicare în acest sens, afirmând că au fost făcute verificări interne în acest sens, iar agentul de poliție a fost sancționat contravențional pentru oprire neregulamentară, plus două puncte de penalizare, urmând a se verifica dacă există și o abatere disciplinară. 

Citește și: 
Polițist din Cluj, arestat. A condus drogat o mașină neînmatriculată.

„La data de 18 iulie, în urma imaginilor apărute în spațiul public cu privire la oprirea unei autospeciale de poliție într-un mod neregulamentar pe o stradă din Orașul Huedin, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea de verificări interne urmând a fi luate măsuri în consecință.


Astfel, în baza aspectelor constatate agentul de poliție a fost sancționat contravențional pentru oprire neregulamentară a autovehiculului pe strada Republicii din orașul Huedin cu amendă și două puncte de penalizare.

Facem precizarea că sunt continuate verificări pe linie internă, în vederea stabilirii existenței unei abateri disciplinare.


Menționăm că agentul de poliție își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Poliția Orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin.

Din verificările realizate până în prezent a rezultat că agentul de poliție s-a deplasat la un local de pe strada Republicii.”, a transmis IPJ Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi soți din Alba Iulia sunt cercetați după ce au strâns de gât un poliţist şi au încercat să îl lovească cu un par

Polițist clujean, prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare!

Ultimele Stiri
abonare newsletter