Ştiri din Transilvania

Doi soți din Alba Iulia sunt cercetați după ce au strâns de gât un poliţist şi au încercat să îl lovească cu un par

Două persoane, soţ şi soţie, din Alba Iulia, sunt cercetate în cadrul unui dosar penal, după ce au agresat un poliţist, l-au strâns de gât şi au încercat să îl lovească cu un par.

Polițistul a avut nevoie de îngrijiri medicale | Foto: Depositphotos.com Polițistul a avut nevoie de îngrijiri medicale | Foto: Depositphotos.com

 

 


Două persoane, soţ şi soţie, din Alba Iulia, sunt cercetate în cadrul unui dosar penal, după ce au agresat un poliţist, l-au strâns de gât şi au încercat să îl lovească cu un par, informează, miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

 


Cei doi soţi sunt cercetaţi pentru ultraj.

„S-a reţinut astfel că, în seara zilei de 19.07.2024, în jurul orei 20:30, inculpata A. N., în timp ce se afla în loc public pe str. Eleşteului, din municipiul Alba Iulia, jud. Alba, a agresat fizic persoana vătămată C., lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia - Biroul de Ordine Publică, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, strângându-l cu mâna în zona gâtului, iar în contextul tuturor agresiunilor exercitate, au fost provocate persoanei vătămate leziuni traumatice pentru care s-au stabilit pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Poliţistul a fost agresat şi de soţul femeii, în aceeaşi seară.

„Totodată, în seara zilei de 19.07.2024, în jurul orei 20:30, inculpatul A.G., în timp ce se află în loc public, pe str. Eleşteului, din municipiul Alba Iulia, jud. Alba, a agresat fizic persoana vătămată C., lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia - Biroul de Ordine Publică, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, împingându-l cu putere în zona pieptului, iar la scurt timp după, în timp ce se afla la intrarea în curtea imobilului său de pe aceeaşi stradă, a încercat să lovească persoana vătămată cu un corp contondent tip par, a îmbrâncit persoana vătămată şi a provocat căderea acesteia la sol, iar în contextul tuturor agresiunilor exercitate au fost provocate persoanei vătămate leziuni traumatice pentru care s-au stabilit pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, mai informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Faţă de ambii soţi a fost luată măsura controlului judiciar. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Scandal monstru în Leeds! Românii s-au luat la bătaie cu polițiștii, au incendiat un autobuz și au răsturnat o mașină.

Scandal într-un liceu din Argeș. Bătaie între un părinte și un elev de față cu directorul.

abonare newsletter