Actualitate

Vreme instabilă, cu temperaturi în creștere și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme capricioasă la început de weekend, cu temperaturi în creștere și precipitații locale. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 26 iulie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru vineri, 26 iulie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Vineri, 26 iulie, vremea se menține instabilă, astfel că în regiunile estice sunt posibile averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, mai ales în a doua parte a zilei. În restul teritoriului temperaturile vor fi în creștere, iar soarele va încălzi mai puternic, deși în continuare sunt posibile fenomene meteo extreme. 

Astfel, în zona Crișanei, Transilvaniei și la munte, sunt posibile averse și descărcări electrice. În Transilvania, vremea va fi plăcută, cu temperaturi în creștere față de ziua de joi, însă în a doua parte a zilei sunt posibile precipitații cu caracter local. Temperaturile maxime vor atinge 32 de grade Celsius, iar cele minime 9 grade Celsius.


În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer predominant însorit. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime vor fi de 27 de grade Celsius, în timp ce minimele vor indica 13 grade Celsius. 

Weekendul continuă cu vreme bună și mult soare, iar temperaturile vor continua să crească de la o zi la alta. Astfel, sâmbătă, maximele vor atinge 29 de grade Celsius, iar duminică temperaturile cresc până la 33 de grade Celsius, iar șansele de precipitașii sunt reduse. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Temperaturi în scădere și vreme instabilă până la finalul lunii iulie. Prognoza meteo actualizată.

abonare newsletter