Actualitate

Un zbor United Airlines a fost forțat să se abată din zbor după ce un „act dezgustător” a provocat un „pericol biologic”

Un zbor United Airlines spre Boston a fost deviat din cauza unui incident neobișnuit la bord. Aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional Washington Dulles din cauza unui „pericol biologic" în zona echipajului.

Un zbor United Airlines a fost deviat din cauza stării de rău a echipajului. Foto: United / Facebook Un zbor United Airlines a fost deviat din cauza stării de rău a echipajului. Foto: United / Facebook

 

 


Conform înregistrărilor audio publicate pe rețelele sociale, un medic aflat la bord a recomandat aterizarea cât mai rapidă a aeronavei din cauza situației apărute. 

 


Martorii relatează că mai mulți membri ai echipajului și pasageri au început să se simtă rău în timpul zborului. 

Mirosul neplăcut provenit de la vărsat a devenit atât de puternic încât unii pasageri au solicitat măști de protecție, potrivit relatărilor din New York Post.


Criză la altitudine: Zbor United Airlines întrerupt de un „pericol biologic” în zona echipajului

Înregistrarea audio postată pe Twitter pare să arate cum un medic aflat la bordul zborului spune: „Mai ales că este vorba despre un pericol biologic, cred că trebuie să aducem acest avion la sol cât mai repede posibil”.

CITEȘTE ȘI:
Miros urât la bord. Un avion s-a întors de urgență la Berlin

După aterizarea de urgență, aeronava a fost supusă unei curățări și dezinfectări complete. United Airlines nu a oferit deocamdată detalii oficiale despre incident sau cauzele care au dus la îmbolnăvirea persoanelor de la bord.


Acest eveniment vine la scurt timp după un incident similar petrecut pe 1 iunie. Atunci, un zbor United Airlines din Vancouver spre Houston a aterizat de urgență după ce aproape 30 de pasageri au prezentat simptome asemănătoare gripei. Cei afectați se întorceau dintr-o croazieră, iar trei dintre ei au necesitat evaluare medicală la sol.

Pericol biologic în avion: Pasageri și echipaj afectați în timpul unui zbor United Airlines

Potrivit MailOnline, la începutul lunii, un zbor al companiei Condor pe ruta Mauritius - Frankfurt a întâmpinat o situație asemănătoare. 70 din cei 290 de pasageri au raportat brusc stări de rău și alte simptome digestive în timpul zborului. Aeronava a fost întâmpinată de serviciile de urgență la aterizarea în Germania.


Aceste incidente subliniază importanța protocoalelor de siguranță și igienă la bordul aeronavelor, precum și necesitatea unei reacții rapide în cazul unor probleme medicale apărute în timpul zborului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Haos la bordul unui zbor Detroit – Amsterdam. O intoxicație alimentară a forțat aterizarea de urgență - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter