Actualitate

Haos la bordul unui zbor Detroit – Amsterdam. O intoxicație alimentară a forțat aterizarea de urgență - VIDEO

Un zbor Delta Air Lines de la Detroit la Amsterdam a fost nevoit să aterizeze de urgență la New York, pentru că zeci de persoane, inclusiv membri ai echipajului, s-au îmbolnăvit din cauza mâncării stricate.

Un avion de la Detroit la Amsterdam a aterizat de urgență la New York, după ce zeci de persoane s-au simțit rău. Foto: captură CBS New York Un avion de la Detroit la Amsterdam a aterizat de urgență la New York, după ce zeci de persoane s-au simțit rău. Foto: captură CBS New York

 

 


Zborul se apropia de țărmul Oceanului Atlantic în Canada când aeronava Airbus A330 a făcut cale întoarsă și a deviat către Aeroportul John F. Kennedy din New York.

 


Un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din New York a declarat pentru NL Times că mai multe persoane bolnave se aflau în avion.

Zbor Amsterdam-Detroit întrerupt: Zeci de pasageri bolnavi din cauza mâncării stricate

Mai multe agenții de presă au indicat că 24 de persoane se simțeau rău, inclusiv zece membri ai echipajului de zbor. În total, au fost 277 de pasageri.


CITEȘTE ȘI:
Momente de groază la 10.000 de metri pentru pasagerii unui avion lovit de grindină - VIDEO

„Zborul Delta 126 de la Detroit la Amsterdam a fost deviat la JFK din New York, miercuri dimineața devreme, după ce s-a descoperit că o parte din alimentele servite în timpul zborului era stricată", a scris Delta într-o declarație trimisă către mass-media. 

„Echipajele medicale au fost la fața locului pentru a întâmpina aeronava și a trata pasagerii și membrii echipajului afectați".


Alertă la bordul unui Airbus A330: Intoxicație alimentară determină aterizare de urgență la JFK

Odată ajunși la sol, paramedicii au evaluat 12 persoane care se aflau în avion. Toți au refuzat să primească îngrijiri suplimentare și nu au fost transportați la un spital din zonă.

„Acesta nu este serviciul pentru care Delta este cunoscută și ne cerem sincer scuze clienților noștri pentru neplăcerile și întârzierile în călătoriile lor", a declarat Delta.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie pe aeroportul Schiphol. O persoană a murit după ce a fost „aspirată” de motorul unui avion – VIDEO

abonare newsletter