Actualitate

Transport public pe timp de noapte şi linii suplimentate, pe perioada Untold

Festivalierii vor putea circula pe timp de noapte cu autobuzele, pe raza municipiului Cluj-Napoca, dar şi în zona metropolitană, pe toată durata Untold. De asemenea, vor fi suplimentate şi liniile de transport în comun.

Transport public pe timp de noapte şi linii suplimentate, pe perioada Untold | Foto: Emil Boc - Facebook Transport public pe timp de noapte şi linii suplimentate, pe perioada Untold | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Festivalierii vor putea circula pe timp de noapte cu autobuzele, pe raza municipiului Cluj-Napoca, dar şi în zona metropolitană, pe toată durata Untold, a transmis, pentru monitorulcj.ro, Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj. 

 


El a precizat că vor fi suplimentate şi liniile de transport în comun. 

„Transportul de noapte va rămâne valabil în circulaţie aşa cum îl ştiţi. La anumite ore vom suplimenta mijloacele de transport în perioada festivalului. Zilele următoare voi transmite liniile suplimentate”, a declarat pentru monitorulcj.ro, Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj. 


Untold, pe locul 3 în topul celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii

Festivalul  Untold a primit încă o confirmare că este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume.

UNTOLD ocupa locul 3 in topul celor mai mari festivaluri din lume, dupa Tomorrowland si EDC Las Vegas. Festivalul UNTOLD a devansat festivaluri cu zeci de ani de tradiție precum Glastonbury, Coachella, Burning Man si ULTRA Music.


Realizat de publicația britanică DJ Mag, Top 100 Festivals evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. Clasamentul este construit pe baza voturilor primite din partea fanilor de festival și reflectă atât popularitatea cât și impactul pe care îl au aceste evenimente.

Porțile universului UNTOLD vor fi redeschise pentru o nouă călătorie în perioada 8-11 august. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Staţia „Traian Vuia Nord”, suspendată temporar. Vor fi demarate lucrări pe şosea pentru Park&Ride-ul de la Aeroport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter