Actualitate

Dorin Lojigan, primarul Câmpiei Turzii, despre percheziţiile DNA: „Tentativă vădită de denigrare. Au avut scopul de a mă defăima.”

Dorin Lojigan, primarul Câmpiei Turzii, a făcut precizări despre percheziţiile DNA. El a spus că a cooperat cu reprezentanţii DNA şi că toată situaţia a fost o tentativă de denigrare.

Dorin Lojigan, primarul Câmpiei Turzii, despre percheziţiile DNA | Foto: Dorin Lojigan - Facebook Dorin Lojigan, primarul Câmpiei Turzii, despre percheziţiile DNA | Foto: Dorin Lojigan - Facebook

 

 


Dorin Lojigan, primarul Câmpiei Turzii, a făcut precizări despre percheziţiile DNA, pe pagina sa de Facebook.

 


„Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au efectuat, într-adevăr, o serie de cercetări la Câmpia Turzii. Procurorii au vrut să verifice dacă s-au comis posibile fapte de corupție în instituție. Am cooperat cu aceștia și le-am pus la dispoziție toate documentele solicitate. La finalul cercetării, nu au fost identificate și ridicate bunuri sau înscrisuri care să fie relevante în această cauză. Ceea ce vreau ca toată lumea să ştie este că această cercetare penală s-a referit LA FAPTĂ, nu la persoană, adică o cercetare in-rem. Prima dată, procurorii vor să afle dacă a existat FAPTA. Toată situația a fost generată de tentativa vădită de denigrare pe care AUR Câmpia Turzii a dus-o în campania electorală. Aceasta a avut scopul clar de a mă defăima atât în ochii colegilor, cât și a cetățenilor. Voi sta la dispoziția organelor de cercetare ori de câte ori consideră că este necesar”, a scris Dorin Lojigan. 

Percheziții DNA la Câmpia Turzii

Procurorii DNA, alături de ofițerii Direcţiei Generale Anticorupţie au derulat marți, 31 iulie 2024, mai multe percheziții la Câmpia Turzii, unde primarul Dorin Lojigan este vizat într-un dosar penal.


Potrivit surselor judiciare, în dosar este vizat primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, fiind cercetat de procurorii DNA pentru posibile fapte de corupție. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții DNA la Câmpia Turzii! Primarul Dorin Lojigan este vizat într-un dosar penal.

Șeful IPJ Cluj, Mihai Rus, și trei polițiști de la Rutieră, plasați sub control judiciar de DNA

Ultimele Stiri
abonare newsletter