Actualitate

Bărbat reținut pentru că și-ar fi amenințat iubita minoră, care voia să îl părăsească. A încercat să o impiedice să-l reclame la Poliție.

Un bărbat din Tureni a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat iubita cu acte de violență și a încercat să o împiedice sa facă reclamație.

Bărbat reținut de polițiști pentru că și-ar fi amenințat iubita minoră cu acte de violență|Foto: Depositphotos.com Bărbat reținut de polițiști pentru că și-ar fi amenințat iubita minoră cu acte de violență|Foto: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii din Turda au dispus în cursul zilei de 31 iulie a.c. măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Tureni, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunii de influențarea declarațiilor.

Și-a amenințat iubita minoră cu acte de violență

Potrivit anchetei, „în cursul serii de 25 iulie a.c., acesta s-ar fi deplasat la locuința concubinei sale, în vârstă de 17 ani, cu scopul de a o determina să revină la locuința comună a acestora, fără ca aceasta să fie de acord”, informează, vineri, IPJ Cluj. 


CITEȘTE ȘI: 
Peste 4.000 de ordine de protecție provizorii emise în primele luni ale anului, în condițiile creșterii alarmante a faptelor penale în domeniul violenţei domestice

În urma discuțiilor contradictorii dintre cei doi, tânăra i-a spus acestuia că va sesiza polițiștii, moment în care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, în cursul zilei de 31 iulie a.c. bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, arată sursa citată. 


Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de influențarea declarațiilor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Violență în familie. Tânără din Negreni, cercetată pentru tentativă de omor pentru că și-a înjunghiat partenerul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter